El FC Barcelona d’handbol, concentrat amb el Guadalajara

El FC Barcelona d’handbol, concentrat amb el Guadalajara

Els blaugranes juguen a Guadalajara, abans dels reptes del Wisla Plock i el Fraikin BM Granollers

Avui a les 20.30 h el Barça d’handbol disputa la jornada 13 de la Lliga Asobal a la pista del BM Guadalajara, una pista on els blaugranes van haver de treballar de valent el curs passat per guanyar i en un partit que arriba abans de les exigents cites de Plock i la visita del Fraikin BM Granollers al Palau Blaugrana.

Fent vista enrere

Malgrat que el FC Barcelona d’handbol es va imposar a la pista castellana per 28 a 35, a la quarta jornada de Lliga de la temporada passada, els blaugranes van haver de treballar força per assolir un triomf que van fonamentar en el darrer terç del partit.

Amb aquest record al cap, els blaugranes han viatjat a Guadalajara amb l’objectiu de sumar dos punts més abans de jugar contra el Wisla Plock, a la Champions, i rebre al Palau Blaugrana, el proper dimarts el BM Granollers.

Xavi Pascual convoca 16 jugadors. Tomás segueix de baixa per molèsties a l’espatlla esquerra i Dani Sarmiento té unes molèsties al colze dret que aconsellen descans per avui. Oriol Rey i Álex Márquez ocupen el seu lloc a la llista.

Lluita i entrega

El BM Guadalajara viu la vuitena temporada a la Lliga Asobal. Els castellans van tornar a la màxima competició estatal la temporada 2010/11 i ara mateix ocupen la 13a posició de la Lliga.

César Montes seu a la banqueta que en els darrers anys havia dirigit l’exblaugrana Mateo Garralda, ara a Romania, i l’extècnic d’Asobal amb Palma del Río tracta de mantenir el BM Guadalajara un altre any a l’elit.

Dins dels jugadors més destacats dels castellans figuren el porter brasiler Cesar Augusto Oliveira de Almeida, l’extrem Eduard Reig, el també extrem Javier Parra i els seus dos màxims golejadors a la Lliga, amb 57 gols cadascú, Moyano i Rocha.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut