Continua la competició a l’hoquei formatiu

Continua la competició a l’hoquei formatiu

El Barça B va vèncer a casa contra el Sant Feliu de Codines per 6-1 i se situa sisè a Primera Nacional Derrota del Sub-23, que ara és tercer, mentre que el Júnior, el Juvenil i l’Infantil van guanyar

El Barça B va superar aquest cap de setmana el Sant Feliu de Codines per 6-1 i ocupa la sisena posició a la Lliga de Primera Nacional. Els blaugranes van ser superiors i es van emportar un triomf molt valuós. El cap de setmana que ve el filial jugarà a la pista del Sant Cugat (20.30 h), i el dilluns 8 de desembre, a casa, contra l’Areces (11 hores). Si els de Jordi Camps treuen resultats positius poden encarar les dues últimes jornades de la primera volta amb opcions d’entrar a la Copa del Príncep.

Sub-23

El Sub-23 va perdre al Palau Blaugrana contra el Reus per 8-10 en un partit amb moltes alternatives i que els blaugranes van jugar amb el Juvenil. Tot i la derrota, els d’Edu Castro són tercers a la taula i amb opcions molt serioses d’entrar a la Copa d’hivern, que es disputarà després de la primera volta entre els quatre primers classificats. Dissabte vinent, a Sant Cugat, un nou partit important.

Júnior

El Júnior va disputar dos partits, contra el Noia (7-2) i davant del Voltregà (11-5), i va completar així un doble compromís exitós sumant els triomfs. Diumenge (12 h), també a casa, contra el Vic, un altre partit important. Els blaugranes són primers del seu grup i ja estan classificats per a la segona lliga, que dóna accés al Campionat de Catalunya.

Juvenil

El Juvenil d’Oscar González va empatar contra el Manlleu a domicili. Tot i així, els blaugranes són primers de grup i dissabte, a Mundet (11.15 h) i contra el Vendrell, jugaran el pròxim partit de Lliga. Cal destacar que també estan classificats per a la Lligueta del Campionat de Catalunya.

Infantil

L’últim equip de la base va vèncer amb claredat el Manlleu per 13-0 i ha acabat invicte la primera fase del grup, ja que ha aconseguit el triomf en tots els partits. Per tant, la classificació per a la fase següent del campionat està assegurada.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut