Rècord de victòries i de visites escolars al Palau

Rècord de victòries i de visites escolars al Palau

Més de 400 nens d’escoles i de clubs de bàsquet van gaudir al Palau Blaugrana de les 1.000 victòries del FC Barcelona a la Lliga ACB

[[DES_1]] El FC Barcelona va sumar, aquest diumenge, la victòria número 1.000 a la Lliga ACB després de superar amb claredat l’UCAM Múrcia (90-70). En aquest partit, el Club també va assolir el rècord de visites escolars al Palau Blaugrana. Més de 400 nens d’escoles i clubs de bàsquet van apropar-se a la pista barcelonista per gaudir de nombroses activitats que segur que recordaran durant molt de temps: es van fotografiar amb els jugadors, van poder veure el partit des del Palau i van gaudir de moltes altres activitats.

Cal recordar que, des de només 8 €, el Club posa a disposició dels grups menors de 18 anys tres tipus de ‘packs’ per gaudir d’aquesta experiència: 'Play en equip' (entrada del partit + fotografia amb el primer equip), 'Play Gel Blaugrana' (entrada del partit + patinatge) i 'Play experience' (entrada del partit + entrada FCBMUSEU). A més, amb la compra d’algun d’aquests ‘packs’ el Club regala una samarreta exclusiva de PLAY BÀSQUET.

El FC Barcelona vol agrair a totes les escoles i clubs de bàsquet que diumenge es van acostar al Palau Blaugrana per gaudir d’una jornada especial i emotiva el dia en què el Club va assolir les 1.000 victòries a la Lliga ACB.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut