Fotografia amb Abrines i companyia

Fotografia amb Abrines i companyia

El diumenge 30 de novembre amb motiu del partit entre el FC Barcelona i l’UCAM Murcia, un grup de 23 socis amb abonament Palau Ple es van poder fer la fotografia amb el primer equip de Bàsquet a la pista del Palau Blaugrana.

Aquest grup de socis són els agraciats d’un dels premis sortejats entre tots aquells que tenen l’Abonament Palau Ple i que han obtingut com a premi la possibilitat de fer-se una fotografia amb el primer equip de bàsquet.

Una hora abans del partit entre el FC Barcelona i l’UCAM Murcia, el grup de socis va poder accedir al Palau mentre a la pista els jugadors d’ambdós equips feien l’escalfament previ.

Un cop allà, tant el grup de socis com l’equip de bàsquet es va posar darrere una pancarta feta exclusivament per a ells on s’hi podia llegir la frase ‘Guanyadors Palau Ple’ i van immortalitzar el moment amb una fotografia la qual se’ls hi farà arribar a través de correu electrònic.

Finalment, als guanyadors se’ls hi va fer entrega d’un diploma personalitzat amb el seu nom on el club els agraeix el seu suport incondicional.

Cap de setmana intens amb  Llotja Oberta Palau

A part del premi Palau Ple, la Llotja Oberta Palau segueix acollint als socis guanyadors del sorteig en tot i cada un dels partits de Lliga regular tant de bàsquet com de les altres seccions professionals.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut