Local

Els blaugranes aconsegueixen la quarta victòria

L’UNES FC Barcelona es manté invicte després de la disputa de quatre jornades de Lliga

CAI Saragossa Promeses 31 – UNES FC Barcelona 58

Els blaugranes, que van jugar a Saragossa una nova jornada de Lliga, van aconseguir una victòria important a domicili, i ja en són quatre. El matx es va iniciar amb bastantes precipitacions en les passades que no ajudaven a la fluïdesa en atac ni a aconseguir cistelles fàcils. Tot i no jugar a un bon nivell, els barcelonistes van marxar als vestidors amb un lleuger avantatge de 15-27 que els permetia estar tranquils de cara a la segona part.

A la tornada dels vestidors l’equip es va entonar en defensa i no va permetre que els aragonesos fessin cistelles fàcils, mentre que, en atac, la millor circulació de pilota va fer que els tirs fossin més còmodes per als jugadors catalans i l’avantatge s’anés fent cada vegada més insalvable per als locals. Els últims deu minuts de partit van servir per evidenciar aquesta diferència al damunt del parquet, i els ràpids contraatacs blaugrana i la intensitat defensiva van deixar el marcador final en 31-58.