Jornada de victòries importants

Jornada de victòries importants

El Júnior de Joan Braulio va superar, de nou, el Joventut de Badalona, i treu tres victòries als verd-i-negres El Cadet A també va superar el Joventut; l’Infantil A va vèncer a Vic, i l’Infantil B i el Barça B van caure

El Barça B d’Aleix Duran va caure aquest cap de setmana contra el Marín Peixegalego en un partit que semblava al sac i ben lligat. I és que els blaugranes van marcar al descans amb un avantatge de 19 punts, que van veure com marxava amb el pas dels minuts a la segona part fins al 64-66 final. Amb aquesta derrota, els blaugranes tenen un balanç de 3-6.

El Júnior del Barça que entrena Joan Braulio va superar per 76-68 el Joventut de Badalona i va refermar d’aquesta manera el seu lideratge al Campionat de Catalunya Preferent. Els blaugranes no ho van tenir gens fàcils davant d’un Joventut que ara es queda a tres victòries dels blaugranes, que tenen un balanç de 12-1 i que acabaran com a campions de la primera fase.

El Cadet A va superar per un clar 68-40 el Joventut de Badalona i se situa líder en solitari amb un balanç d’11-2, pel 10-3 dels de Badalona. Els de Marc Calderón, a falta d’una jornada, tenen en les seves mans acabar en el primer lloc de la taula a la primera fase. El Cadet B, per la seva banda, va disputar un torneig amistós contra la Leucemia i va finalitzar en segon lloc per darrere del Reial Madrid.

L’Infantil A de Ruben Muñoz va vèncer per un clar 7-58 a Vic i continua intractable al seu grup amb un balanç ben clar de 8-0. Ara bé, no es pot adormir perquè el Sant Cugat, el seu proper rival, està al darrere, amb una victòria menys. L’Infantil B, per la seva banda, va caure per 81-61 a la pista del Cornellà i té un balanç de 5-3.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut