La millor basa, un Palau inexpugnable

La millor basa, un Palau inexpugnable

El Palau Blaugrana és el pavelló on s’han escapat menys punts els darrers anys a la LNFS

Els homes de Marc Carmona estan trencant tots els registres en atac aquesta temporada. Són l’equip que més gols està marcant a la LNFS i podrien establir un nou rècord d’equip si els registres golejadors continuen de la mateixa manera. A més, la defensa de l’equip és un dels segells que Carmona ha volgut imprimir als seus homes tots aquests anys. La suma de tot això ha fet del Barça un equip campió les darreres temporades, en què ha aconseguit tres Lligues, tres Copes d’Espanya, quatre Copes del Rei i dues UEFA Futsal Cup.

I un dels factors clau en aquests èxits ha estat el Palau Blaugrana. Fins a la jornada 12 de la temporada present, el Barça ha guanyat 55 partits, n’ha empatat 5 i només n’ha perdut 3 en els 63 partits que s’han disputat de Lliga en les darreres quatre temporades i en les sis jornades del que ha transcorregut d’aquesta. En aquest temps, cap equip iguala el FC Barcelona en els registres a la seva pròpia pista de joc. Els blaugranes només han deixat que 19 punts es perdessin del Palau Blaugrana.

Els seus rivals

ElPozo Múrcia és l’equip que més s’apropa als culers, però queda una mica allunyat dels catalans. En el mateix període de temps, els murcians han vençut en 52 partits, n’han empatat 7 i n’han perdut 4. De la pista murciana s’han escapat 26 punts dels 189 possibles.

Per la seva banda, l’Inter Movistar, actual líder de la LNFS i que avança el FC Barcelona en tan sols un punt, ha derrotat els seus rivals en 50 ocasions, ha empatat 7 partits i n’ha perdut 6. A la pista d’Alcalá de Henares els madrilenys han perdut 35 punts.

Cap derrota ni a la Copa del Rei ni a l’Elite Round

A més dels registres de la Lliga, el FC Barcelona ha guanyat els partits que ha disputat a la seva pista en les altres dues competicions que es juguen al Palau Blaugrana. En les quatre edicions de Copa del Rei que s'han jugat fins ara, els de Marc Carmona han vençut sempre. Els culers han jugat en sis ocasions i en totes han sortit com a vencedors.

A més, el Club ha tingut l’oportunitat d’organitzar dues Elite Rounds de la UEFA. La temporada 2011/12 el Palau Blaugrana va acollir per primera vegada aquesta fase i el Barça va guanyar-hi dos enfrontaments i va empatar-n'hi un. Ara fa unes setmanes, el Barça va tornar a acollir l’Elite Round i els tres partits van significar tres victòries més.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut