Jàbac Terrassa – FC Barcelona: Empat a l’últim sospir (1-1)

El migcampista Juan Antonio Ros ha avançat el Juvenil, però Dan Coll ha empatat el matx dur als últims minuts

El Juvenil A ha afrontat la catorzena jornada de la Lliga de Divisió d’Honor a domicili contra el Jàbac i Terrassa. Els nois de Jordi Vinyals han visitat els de Terrassa en un partit dur i treballat en què els locals han aconseguit rascar el punt als últims tres minuts, després que els blaugranes haguessin controlat bona part del partit. El gol de Ros a la primera part ha permès el punt al Barça.

Els de Jordi Vinyals han sortit a totes a la gespa de Can Jofresa, portant el pes del joc amb bones arribades i circulació de la pilota, però els ha faltat l’encert. Moha ha arribat constantment per la banda per assistir els seus companys de la davantera, que han tingut un bon grapat d’oportunitats de sumar al marcador. Padilla, Corredera i Cantalapiedra han estat els nois que, amb insistència però sense la sort de l’artiller, han rematat entre els tres pals.

Ros obre el marcador

La perseverança té premi. Un xut de Ros des del mig del camp ha sorprès el porter i ha posat el partit molt de cara per als nois de Vinyals, que venien de guanyar 3-0 contra el Mercantil. Els blaugranes han buscat la segona amb insistència per poder deixar tancar el partit abans de marxar a vestidors, però el 0-1 no s'ha mogut.

A la represa el matx s’ha descontrolat. El Barça ha anat perdent el domini i el Jàbac Terrassa ho ha aprofitat per implantar el seu joc directe. Els nois de Jordi Vinyals han tancat bé les seves línies en defensa en pilotes aturades i llargues per impedir l’empat. El davanter blaugrana Moha ha intentat generar perill per obrir més l’escletxa en el marcador. També ho faria Ros, que ha tingut la segona diana a la seves botes al minut 85, però el seu remat ha picat al travesser.

Empat inesperat

Aquest dissabte, però, han patit un resultat inesperat. Als últims tres minuts l'equip local, que no ha abaixat els braços, ha aconseguit rascar l’empat del matx amb el gol de Dan Coll al minut 87. El Barça no ha llançat la tovallola i fins al minut tres de l’afegit ha pogut fregar la victòria en un córner, però finalment només s’ha endut un punt.