Eusebio: “És una victòria molt important”

Eusebio: “És una victòria molt important”

L’entrenador del Barça B s’ha mostrat satisfet amb els tres punts aconseguits a Montilivi El tècnic del filial blaugrana ha elogiat el sacrifici defensiu que ha hagut de fer l’equip per superar el Girona

El tècnic del Barça B, Eusebio Sacristán, s’ha mostrat satisfet per la victòria aconseguida davant del líder, el Girona, després de set jornades sense assolir-ne cap: “És una victòria molt important per a nosaltres. Coneixíem la dificultat del partit i l’hem tret satisfactòriament”.

De fet, Eusebio ha explicat que l’equip ha hagut de treballar molt defensivament per superar aquest matx: “El Girona ha tingut el control del partit i nosaltres fins a la segona meitat no hem pogut aturar els constants atacs gironins. A partir del segon temps hem tingut alguna opció més, hem tingut més tranquil·litat i no hem concedit tant”.

El tècnic del filial blaugrana ha reconegut que l’equip ha hagut d’adoptar una altra faceta per aconseguir la victòria davant del Girona: “Amb el sistema que han exposat han fet que sortissin molt forts i molt dinàmics. Per tant, nosaltres hem hagut d’agafar una faceta més conservadora, hem hagut de cedir la pilota al rival i aprofitar unes altres condicions que té l’equip per intentar aconseguir la victòria com hem fet”, ha sentenciat Eusebio.

L’autor del gol, Halilovic, s’ha mostrat molt satisfet pel treball que ha fet tot l’equip: “El Girona és un equip molt bo. Felicito l’equip per la tasca que hem fet. Hem hagut de treballar molt per aconseguir la victòria”. Sobre la seva actuació, el migcampista croat s’ha mostrat feliç pel gol: “M’he sentit molt bé perquè el Girona és el millor equip d’aquesta Lliga, no és fàcil jugar aquí i nosaltres hem guanyat”.

En aquesta línia, Sandro Ramírez ha reconegut: “Ha estat una victòria molt complicada, no ens deixaven sortir amb la pilota controlada i havíem de jugar pilotes a dalt o segones jugades i buscar l’espai. Finalment, amb el gran gol d’Halilovic ens hem pogut emportar els tres punts”.

Finalment, Ortolà que ha fet una gran actuació sobre la gespa de Montilivi, està convençut que aquesta victòria “reforça el grup, ja que guanyar al camp del líder després de sis jornades sense fer-ho dóna molta confiança a l’equip”. “Avui hem demostrat que l’equip ha jugat molt unit i junt. Hem fet un pas molt important”, ha assegurat Ortolà.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut