Revés a la classificació per al vòlei femení (1-3)

Revés a la classificació per al vòlei femení (1-3)

La derrota davant l’Avarca Menorca deixa les blaugranes sense marge d’error per ser a la Copa

Les blaugranes no poden fallar si volen participar en la Copa després de perdre a casa davant les menorquines. Ara mateix hi ha tres equips igualats en la quarta posició de la classificació: l’Atlantic Holding Miranda, l’Avarca Menorca i el CVB Barça.

El primer set, blaugrana

Des del primer set es va poder veure que els dos equips jugarien les seves millors cartes. Va ser el Barça el que va prendre la iniciativa (8-4 i 16-8) i va dominar la primera mànega des de l'inici fins a aconseguir-lo per un 25-14.

Amb l'exigència en el servei, l'ordre en bloqueig i defensa i la precisió en la col·locació, el deixava jugar amb molta tranquil·litat.

Les de Menorca s’imposen

Al segon set l’Avarca va tirar d'orgull i va començar a mostrar el joc que practica. El set tenia un inici molt igualat (7-8 i 14-16), però es distanciava en el marcador des del segon temps tècnic fins a arribar a un 16-21 que li permetria guanyar-lo (21-25). El Menorca va llegir bé el joc i marcava la diferència mitjançant atacs als extrems.

Si al primer set el Barça mostrava el seu poder des del servei i el bloqueig, el mateix va fer l'equip balear durant tot el tercer set (10-25) i pràcticament fins al final del partit (18-25) al quart i definitiu set. El Menorca sumava al seu servei i bloqueig un bon atac (quant a decisió, potència i precisió) que va anar millorant durant l'enfrontament.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut