Local

Tornen a la feina després d’un gran punt a Galícia

Els de Ricard Muñoz han tornat a la feina després d’un dia de descans i comencen a preparar el partit contra el Bassano El dissabte, a la pista del Liceo, els blaugranes van treure un punt valuós en un ambient hostil i anant pel partit

El Barça de Ricard Muñoz va treure un punt importantíssim per seguir liderant la Lliga a Riazor. Un punt de constància, de creure-hi i d’anar pel partit. Els blaugranes, que van veure com a la primera part els xiulaven dos penals en contra, sempre van estar dins del partit i en el primer temps van patir més del previst, ja que els locals van xutar 10 cops a porteria per 9 del Barça.

A la segona part, però, l’estratègia defensiva blaugrana va ser impecable i l’atac dels catalans va dominar amb 12 xuts cap a la porteria de Grimalt, per només 3 del Liceo, que va aprofitar la pilota aturada per marcar els seus tres gols. Els de Muñoz van anar pel partit, com bé demostren les estadístiques tot i l’ambient hostil que es va crear a Riazor, el pavelló dels gallecs.

Així doncs, aquest punt guanyat pel Barça a Galícia, amb un gol de Marín de falta directa a falta de sis segons, dóna encara més confiança a un FC Barcelona que aquesta setmana només té un compromís i serà d’una altra competició, la Lliga Europea contra el Bassano. Aquest dimarts els blaugranes han tornat a la feina després de gaudir d’un dia de festa i tenen un gran repte: confirmar la classificació per als quarts de final de la màxima competició europea davant la seva afició.

Més notícies aquí