FC Barcelona – Fraikin BM Granollers: Un derbi dels de tota la vida

FC Barcelona – Fraikin BM Granollers: Un derbi dels de tota la vida

Barcelonins i vallesans, primer i segon de la Lliga, juguen un dels partits més igualats de les darreres temporades

Avui, dimarts, a les 20.30 h i en directe per Esport3, arriba al Palau Blaugrana un dels partits de màxima rivalitat. Un derbi català és sempre un partit especial, i més encara a causa de la classificació d’ambdós equips.

Com un partit de Champions

A la roda de premsa prèvia al partit d’avui el tècnic blaugrana Xavi Pascual manifestava que es prenien el partit davant el Granollers com un partit de Champions. La classificació i la trajectòria del rival obliguen els blaugranes a la màxima alerta.

Uns blaugranes que compten amb la baixa de Jesper Noddesbo, amb un cop al bessó, i probablement inscriuran els altres 15 jugadors del primer equip a l’acta del partit.

Alhora, els blaugranes vénen de perdre a la pista del Wisla Plock, dissabte passat, per 34 a 31. Tenir un partit pocs dies després és un fet favorable, tal com explicava Pascual.

Dues vegades s’han trobat aquesta temporada el Barça i el Granollers sobre la pista. A la Supercopa de Catalunya i a la Supercopa Asobal els dos triomfs van caure del costat blaugrana.

La millor versió dels vallesans

Classificats per a la fase de grups de l’EHF, classificats per a la Copa Asobal i segons a la Lliga Asobal, amb la millor defensa de la competició. Amb aquestes credencials es presenten al Palau Blaugrana els homes entrenats per Carlos Viver.

Un equip, el Fraikin BM Granollers, que va crear serioses dificultats als blaugranes a la final de la Supercopa Asobal a Tarragona, i que arriba a Barcelona en un òptim moment de forma.

Els vallesans tenen les baixes de Marc García i Nicklas Grundsten per al partit d’avui i cercaran sorprendre a Barcelona, una pista que se’ls resisteix fa més de dues dècades. Per trobar el darrer triomf vallesà al Palau en Lliga ens hem de remuntar al 19 de maig del 1993, en què el BM Granollers va superar per 27 a 29 el FC Barcelona d’handbol en el tercer partit del play-off de semifinals.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut