El Barça B d’hoquei, en bona línia

El Barça B d’hoquei, en bona línia

Els de Jordi Camps disputen dos partits i aconsegueixen el triomf en tots dos contra el Sant Cugat i l’Areces Derrota del Sub-23, mentre que el Júnior i el Juvenil guanyen els seus partits

El Barça B d’hoquei patins ha escalat fins a la segona posició de la taula després de sumar 6 punts en dos dies. I és que el filial blaugrana va superar el dissabte el Sant Cugat per 2-7 i aquest dilluns, a Mundet, va vèncer per 6-3 l’Areces. Ara mateix, doncs, el Barça B lluita per entrar de ple a la Copa del Príncep i aquest dissabte, a les 21 hores, disputa un partit decisiu a la pista del Maçanet.

Sub-23

Derrota per 5-4 del Sub-23 a la pista del Sant Cugat. Els blaugranes, tercers de grup, tenen dos partits per assegurar-se la seva participació en la Copa d’hivern. Els rivals, Noia i Vic, no ho posaran gens fàcil i caldrà donar el millor per poder accedir a aquesta nova fase.

Júnior

El Júnior blaugrana va vèncer per 6-0 el CP Vic i continua líder del seu grup. Diumenge a casa, a Mundet, disputarà l’últim partit de la primera fase (12 h).

Juvenil

Van vèncer per 4-3 el Vendrell i han aconseguit ser primers de grup matemàticament. L’últim partit d’aquesta primera fase el diputaran el diumenge a Sant Sadurní contra el Noia a les 17.30 hores.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut