Derrota del Barça B a les Canàries

En una jornada en què molts equips formatius han descansat, el Barça B ha jugat a l’Adecco Plata L’Infantil A acaba en segon lloc al prestigiós torneig ‘Ciutat de l’Hospitalet’

El Barça B de bàsquet va caure aquest dissabte passat a la pista del Canarias Basketball Academy de Las Palmas. Els homes d’Aleix Duran, sense Hakanson, amb el primer equip, i Papa Mbaye, encara lesionat, van recuperar Zamora i Dedovic (11 punts), tot i que encara no estan al cent per cent. Els blaugranes van estar dins del partit fins al descans (39-31), però al tercer quart tan sols van poder anotar vuit punts i els locals es van distanciar en el marcador. El 75-58 final va significar la setena derrota del filial blaugrana, que ocupa actualment la 13a posició a la taula, a dos triomfs de les posicions d’accés al play-off.

Infantil A

Els nois de Ruben Muñoz, per la seva banda, van fer un Torneig ‘Ciutat de l’Hospitalet’ realment bo, tot i perdre a la gran final contra el Reial Madrid per 91-59 en un partit que es va decidir ja al descans. I és que els blaugranes van arribar fins a la final després de superar per gairebé 50 punts el Joventut de Badalona i de completar una gran primera fase superant l’AESE, el Manresa i la selecció espanyola.