Presentades les versions catalana i castellana de ‘The illustrated history of FC Barcelona’

Presentades les versions catalana i castellana de ‘The illustrated history of FC Barcelona’

Les traduccions del primer llibre oficial del Barça en anglès, del periodista Guillem Balagué, ja estan disponibles a les llibreries

Avui s’han presentat a Barcelona les versions catalana i castellana del llibre ‘The illustrated history of FC Barcelona’, el primer llibre oficial del Barça que ha estat escrit en anglès. Aquestes dues versions es poden trobar ja a les llibreries del país i també a través del lloc web www.blume.net. El llibre ha estat escrit per Guillem Balagué, periodista català establert des de fa molts anys a Londres, que cobreix el futbol espanyol per la cadena ‘Sky Sports’. La versió original en anglès està editada per Carlton Books, una de les editorials amb més prestigi mundial en publicacions esportives.

L’acte s’ha celebrat al Palau Robert i ha comptat amb la presència de l’autor del llibre, Guillem Balagué, del director de l’ editorial Blume, Leopoldo Blume, i del periodista Santi Giménez. En representació del FC Barcelona ha assistit el vicepresident de l’Àrea Social, Jordi Cardoner.

Al llibre s’hi poden trobar des de les imatges més espectaculars de les victòries més importants de la història blaugrana fins a curioses fotografies dels equips i dels jugadors llegendaris. Kubala, Cruyff, Ronaldinho, Messi i la resta de jugadors del millor Barça de la història. La història definitiva en fotografies d’una gran institució esportiva que és ‘més que un club’ a tot el món.

‘La història il·lustrada del FC Barcelona’ té un format de 28x23 cm, 192 pàgines i el preu de venda al públic és de 24,90 euros.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut