Amb ganes de Copa del Rei

Amb ganes de Copa del Rei

Serà la tercera vegada que tots dos equips es creuin a la Copa del Rei

El FC Barcelona jugarà a partir de les 19 h el partit dels quarts de final de la Copa del Rei davant del DLink Saragossa amb la il·lusió de passar a les semifinals d’una competició on són els únics campions des que va començar ara fa quatre anys.

Precedent en Lliga

Marc Carmona ja va avisar a la prèvia que el partit de Lliga en el que els culers van derrotar els aragonesos no servia de gaire. Els catalans van trencar el partit passat l’equador de la segona part i fins llavors el partit va ser molt ajustat i amb moltes oportunitats del DLink Saragossa, que hauria pogut emportar-se algun punt del Palau.

Eliminatòria directa

A més, el fet que els quarts de final de la Copa del Rei es decideixin únicament a un partit, fa d’aquest enfrontament un xoc especial. Tots dos saben que l’error penalitza en excés i no hi ha marge per a l’error. Qui guanya passa i qui perd se’n va cap a casa. I els blaugranes volen seguir sent els únics que tinguin el trofeu a les seves vitrines. Perquè això continuï sent així, els blaugranes han de guanyar el partit de quarts de final.

Antecedents a la Copa

La temporada passada tots dos equips es van veure les cares a les semifinals del torneig. Els blaugranes es van desfer dels aragonesos pel mateix resultat. Al partit d’anada disputat a Saragossa el Barça va vèncer per 2-6, mentre que al partit de tornada, els de Carmona van guanyar per 6-2 i es van classificar per disputar la quarta final de quatre edicions de la Copa del Rei. Dos anys abans, la temporada 2011/12, els dos conjunts es van trobar als vuitens de final i el resultat va ser molt més ajustat (1-2) i els dos gols de Fernandao van significar el pas a quarts.

La Copa 2014/15

Els blaugranes han superat còmodament les dues anteriors rondes contra equips de 2B. El primer va ser davant de l’Escola Pia de Sabadell per 0-7 als setzens de final, mentre que als vuitens, els de Carmona van viatjar fins a Vigo per jugar davant del Mosteiro Membrive, al qual van derrotar per un clar 2-12.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut