Xavi Pascual: “Ens fa il·lusió aconseguir ser primers al Palau”

Xavi Pascual: “Ens fa il·lusió aconseguir ser primers al Palau”

“El Fenerbahçe té un equip completíssim, amb jugadors superatlètics i molts punts a les mans” “Amb baixes d’Oleson i Navarro, contra el Fenerbahçe tot l’equip ha de fer un pas endavant”, ha comentat Hezonja

Xavi Pascual i Mario Hezonja han comparegut aquest dimecres en roda de premsa prèvia al partit que el FC Barcelona disputarà dijous (20.45 h, Esport3 i Sportmanía) contra el Fenerbahçe Ulker, al Palau Blaugrana. “Estem disposats a assolir la primera plaça del grup després d’haver fet una gran trajectòria”, ha comentat Xavi Pascual. “Ens fa il·lusió aconseguir-ho amb la nostra gent, en una de les nits més maques que es poden veure a Europa contra un gran equip com el Fenerbahçe”, ha remarcat el tècnic.

Quant al rival, el preparador català ha posat èmfasi en la seva gran plantilla. “Tenen un equip completíssim, amb jugadors superatlètics i molts punts a les mans”, ha indicat Pascual, que considera que el Fenerbahçe té “una de les millors plantilles de la competició, sense cap mena de dubte”. “Tenen una línia exterior molt bona, poden atacar directe o amb ‘pick and roll’ amb cada jugador. Tenen una plantilla molt àmplia”, ha remarcat el tècnic blaugrana, que tot i això ha destacat l’escorta americà Andrew Goudelock: “És el jugador referent. Està al millor moment de la seva carrera”.

“Hem de fer un pas endavant”

La lesió que Brad Oleson va patir aquest cap de setmana al partit contra el Baloncesto Sevilla li impedirà estar al partit de dijous. Pascual ha valorat la seva baixa, que se suma a la de Juan Carlos Navarro. “Perdem dos jugadors de primer nivell en la posició de dos. Si sumem la baixa de Marcus Eriksson a l’inici de temporada, tenim els tres jugadors en la mateixa línia de baixa”. “Ens afecta en l’ofensiu i el defensiu. Hem d’intentar ser competitius i guanyar. Sense ells, el nostre joc ha de ser diferent”, ha considerat el tècnic blaugrana.

Mario Hezonja també ha volgut dir la seva sobre les lesions dels seus companys: “Amb les dues baixes tan importants, contra el Fenerbahçe i els partits que vénen, tot l’equip ha de fer un pas endavant”, ha valorat el jugador. El croat, després del protagonisme adquirit en els últims partits, creu estar preparat. “Cada partit intento donar el màxim per ajudar l’equip. Em preparo molt bé físicament i mentalment abans dels partits i intento donar-ho tot”, considera Hezonja. “Vull millorar el meu bàsquet i el de l’equip”, ha afegit.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut