Els ambaixadors de l'Argentina, el Brasil, l'Uruguai i Xile, al Barça-PSG

Els ambaixadors de l'Argentina, el Brasil, l'Uruguai i Xile, al Barça-PSG

Els diplomàtics van felicitar els seus compatriotes després de presenciar el partit des de la Llotja el dia de la presentació de la Penya Diplomàcia Blaugrana

La victòria davant el París Saint-Germain es va celebrar d’una manera molt especial pels ambaixadors de l’Argentina, el Brasil, l’Uruguai i Xile a l’estat espanyol, presents al Camp Nou, amb motiu de la presentació de la Penya Diplomàcia Blaugrana, una associació que reuneix membres del cos diplomàtic i polítics d’arreu del món que comparteixen el sentiment barcelonista.

Carlos Antonio Bettini, ambaixador de l’Argentina; Paulo Cesar de Oliveira Campos, ambaixador del Brasil; Francisco C. Bustillo Bonasso, ambaixador de l’Uruguai, i Francisco Javier Marambio Vial, ambaixador de Xile, van poder felicitar els seus compatriotes que militen a les files del primer equip. Així, els argentins Messi i Mascherano; Neymar, per part brasilera; l’uruguaià Luis Suárez i el xilè Claudio Bravo van compartir uns instants amb els ambaixadors dels seus països d’origen a la fi del partit de Champions. La coincidència de la visita amb el primer dia que golejaven plegats Messi, Neymar i Suárez va ser l’anècdota més comentada de la trobada.

La comitiva va estar completada pel directiu responsable de penyes Pau Vilanova i pel president de la Penya Diplomàcia Blaugrana, José María Rodríguez Coso, introductor d’ambaixadors del Ministeri d’Afers Exteriors i de Cooperació espanyol.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut