Xavi Pascual: “Jugar a Lleó mai és fàcil”

Xavi Pascual: “Jugar a Lleó mai és fàcil”

“A casa està rendint a un bon nivell i sempre plantegen problemes. L’afició els ajuda moltíssim”, ha comentat Pascual

Xavi Pascual ha valorat el partit que el Barça jugarà dissabte contra l’Abanca Ademar de Lleó a les 16.15 hores a la ciutat lleonesa. El tècnic blaugrana ha posat èmfasi en la dificultat que comporta la visita al Palacio de los Deportes. “Jugar a Lleó mai és fàcil. A casa estan rendint a un bon nivell i sempre plantegen problemes. L’afició els ajuda moltíssim”, considera Pascual, que indica també que les claus per endur-se el triomf són “treure el màxim de l’equip i anar amb molta cura”.

Sobre la irregularitat de l’Ademar, Pascual considera que és a causa de la joventut dels seus jugadors. “Tenen un equip molt jove, però és un equip que té arrelat el fet de la lluita. No llencen mai cap moment del partit”, ha avisat el tècnic blaugrana. També ha destacat l’exjugador blaugrana Mikel Aguirrezabalaga, entre d’altres: “El Mikel el coneixem molt bé. Nacho Biosca està fent una molt bona temporada, Joao ho està donant tot i tenen extrems amb molt bona finalització”. “Tenen un bon equip i jugar fora de casa sempre és complicat”, ha remarcat Pascual.

El Barça, que arriba a l’últim partit de la primera volta com a campió d’hivern, jugarà a Lleó just abans que se celebri la XXV Copa Asobal a la mateixa ciutat el cap de setmana del 20 i el 21 de desembre. El tècnic blaugrana ha indicat que viatjaran amb els mateixos que van estar al partit de dimarts passat contra el Granollers.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut