FC Barcelona – San Francisco: Victòria amb molts gols (5-3)

FC Barcelona – San Francisco: Victòria amb molts gols (5-3)

Els gols de Cantalapiedra, Ros (2), Carbonell i Padilla han assegurat el triomf a la Ciutat Esportiva

El Juvenil A s’ha retrobat amb la victòria en guanyar el San Francisco per 5-3 a la Ciutat Esportiva. Els nois de Jordi Vinyals han portat la batuta del partit, tot i que el San Francisco ha ofert un bon treball de tu a tu. Els gols de Cantalapiedra, Ros (2), Carbonell i Padilla han assegurat el triomf abans de la reacció visitant.

Després de l’empat contra el Jàbac i Terrassa, els blaugranes volien recuperar sensacions amb un bon partit. Els primers compassos del joc s’han viscut amb domini del Barça, però el San Francisco ha estat ben tancat en la defensa, cosa que ha impossibilitat trobar espais. De fet, la primera aproximació l’han tingut els balears per la dreta, però Onana ha tret el seu guant.

Des de fora l’àrea

El Barça ha persistit en la creació i amb un perillós Julen Arellano ha ensenyat les urpes en un parell d’ocasions. La més clara, però, l’ha posada Carbonell al 26, en un servei de córner llançat per Arjona que ha aconseguit rebutjar Pocovi. Tan sols un minut després, Cantalapiedra l’ha clavat a l’escaire des de fora de l’àrea en sortir d’un regat.

Els balears voldrien reaccionar ràpid. Al minut 30 Gregorio ha tingut l’empat en picar una pilota al travesser. Però les esperances del San Francisco minvarien quan els blaugranes han encarat el matx amb un gol de Ros al minut 33. Sense respirar, el mateix Ros ha sentenciat des de la mitja lluna amb un xut ajustat a la base del pal dret (3-0).

Carbonell i Padilla s’hi sumen

A la represa el Barça ha tingut més fluïdesa en la circulació i només trepitjar la gespa ha sentenciat el matx amb el quart. Carbonell ha recuperat el rebuig del porter, sumant-se a la festa del seu companys. Després de vint minuts sense gaires ocasions de perill ha caigut la maneta. Amir ha vist sol Moha a la banda esquerra, que l’ha centrat per a Padilla, que l’ha rematat de cap a la xarxa.

Reacció visitant

El San Francisco lluitaria pel seu gol de l’honor. Al minut 73, Angel ha rematat una pilota que li ha caigut fora de l’àrea, i ha obert així el marcador visitant. Aprofitant que els blaugranes s’havien relaxat, els balears han aconseguit la seva segona diana al minut 80 deixant sol Gregorio contra Guille Lara, acabat d’entrar al joc. Crescuts anímicament, al 89 una pilota penjada des de la banda dins l’àrea petita ha acabat convertint-se en el segon gol de Gregorio (5-3), que tancaria el partit.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut