Escollida la felicitació de Nadal del FC Barcelona per a aquestes festes

Escollida la felicitació de Nadal del FC Barcelona per a aquestes festes

El dibuix ha estat triat entre els 1.800 originals que han enviat els socis alevins i infantils amb motiu de la X edició de la Mostra de Nadales Blaugrana

Per desè any consecutiu el FC Barcelona ha impulsat la Mostra de Nadales Blaugrana, que ha convidat els socis alevins i infantils a posar en marxa la seva creativitat i fer un dibuix inspirat en les properes festes. El tema escollit enguany ha estat ‘Estrella de Nadal blaugrana’ i, de nou, l’acollida ha estat molt càlida ja que s’han rebut 1.800 originals. El millor dibuix, obra del soci Fèlix Forroll, de 13 anys, té l’honor de ser la Nadala oficial del FC Barcelona, que servirà per felicitar les festes als socis i aficionats.

Els premis de la Mostra s’entregaran divendres, 19 de desembre, a les 18.00 hores en un acte que tindrà lloc al Museu del FC Barcelona. Els guardons es divideixen en dues categories (aleví, de 0 a 6 anys, i infantil, de 7 a 15 anys), i en cadascuna d’aquestes s’ha escollit un guanyador i cinc finalistes. Aquest any la responsable de la selecció dels millors dibuixos ha estat la il·lustradora Roser Calafell (Barcelona, 1973), que, a més d’una àmplia trajectòria en el món editorial, ha treballat com a il·lustradora de la sèrie ‘Les Tres Bessones’.

Tots els dibuixos rebuts es podran veure exposats al Camp Nou Experience a partir del dia 19. I, per fer-ho encara més especial, tots els participants en la Mostra entraran en un sorteig d’una samarreta del Barça signada pels jugadors del primer equip.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut