Bartomeu participa com a voluntari en 'La Marató'

Bartomeu participa com a voluntari en 'La Marató'

El president del FC Barcelona, en representació del Club, ha estat agafant trucades telefòniques dels donants solidaris i ha encapçalat la representació institucional en el partit dels famosos

El FC Barcelona ha participat molt activament en els actes de la Marató de TV3, una iniciativa solidària que aquest any arriba a la 23a edició i que en aquesta ocasió està dedicada a la recaptació de fons per lluitar contra les malalties del cor. El president Josep Maria Bartomeu, com a màxim representant institucional del Club, ha estat present com a voluntari en l’atenció telefònica dels donatius per a la Marató des de la seu de la Fira de Barcelona, i també a la llotja en el partit dels famosos que s’ha disputat al Miniestadi, que el Barça ha tornat a cedir per a l’ocasió.

Bartomeu ha estat acompanyat al Miniestadi pel vicepresident Jordi Cardoner, el directiu Pau Vilanova i el president del Fòrum Samitier, Jaume Llauradó, l’impulsor del partit. A la gespa, i vestits de curt, hi han estat presents també els directius Javier Bordas i Toni Freixa, amb l’equip FIATC i Estrella Damm, respectivament.

El president ha estat rebut a la seva arribada al recinte de la Fira de Montjuïc per Núria Llorach, consellera de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals; Lluís Bernabé, director de La Fundació La Marató, i Ramon Terrassa, director general d’Acció Cívica i patró de la Fundació de la Marató.

Declaracions del president Josep Maria Bartomeu:

“Estic encantat de participar i contribuir en la Marató, una iniciativa solidària que està consolidada entre les més importants d’Europa i del món. El FC Barcelona ha de posar el seu granet de sorra en la Marató”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut