Acte d'agraïment a les entitats col·laboradores en la Diada del Soci Solidari

Acte d'agraïment a les entitats col·laboradores en la Diada del Soci Solidari

El vicepresident Jordi Cardoner rep els representants dels col·lectius d’interès social que participen en la iniciativa solidària en el partit contra l’Osca

Dimarts se celebra la IV Diada del Soci Solidari, coincidint amb la disputa del partit de tornada dels setzens de final de la Copa del Rei davant l’Osca, i el FC Barcelona ha fet avui un acte de reconeixement a la diversitat d’entitats que han col·laborat amb aquesta iniciativa i que treballen cada dia en benefici dels que més ho necessiten. Els principals organismes implicats en aquesta acció solidària són la Generalitat de Catalunya, a través del Departament de Benestar Social; l’Ajuntament de Barcelona, l’Ajuntament de Badalona, la Creu Roja i la Fundació del FC Barcelona, que han canalitzat el repartiment d’entrades a 3.000 associacions i col·lectius d’interès social.

L’acte, que ha estat presidit pel vicepresident social Jordi Cardoner, que ha estat acompanyat de la directiva en cap d’atenció especialitzada Pilar Guinovart, s’ha celebrat a la Sala Auditori 1899 i ha comptat amb la presència d’Àngels Guiteras, presidenta de la Taula del Tercer Sector; Ramon Terrassa, director general del Departament de Benestar Social; Marta Carranza, del Departament de Promoció Esportiva de l’Ajuntament de Barcelona; Juan Fernández, regidor de l’Ajuntament de Badalona; Enric Morist, coordinador de la Creu Roja a Catalunya, i representants de 200 entitats que han repartit invitacions als 3.000 col·lectius beneficiaris.

La Diada del Soci Solidari és una iniciativa de l’Àrea Social que se celebra per quart any consecutiu per afavorir que aquelles persones que pertanyen a col·lectius d’interès social i que moltes d’elles no tingut l’oportunitat de veure un partit al Camp Nou puguin fer-ho, coincidint amb la primera eliminatòria de la Copa del Rei.

L’alliberament de localitats està actiu fins al mateix dia del partit i es pot fer mitjançant el web oficial del Club (www.fcbarcelona.cat), també per telèfon trucant al 902 1899 00, o de manera presencial a l’Oficina d’Atenció al Barcelonista (OAB).

Declaracions del vicepresident Jordi Cardoner:

“Vull agrair als socis que han alliberat de manera solidària i a les entitats com Benestar Social, Creu Roja, l’Ajuntament de Barcelona o l’Ajuntament de Badalona, que han estat sensibles al que significa aquesta oportunitat de poder distribuir les entrades entre les persones que donen valor a presenciar un partit en el Camp Nou per primera vegada. Hi ha coses que no els hi donem importància, però moltes vegades el que alguns no en fan us, altres ho anhelen”.

“He tingut moltes satisfaccions al Camp Nou des de fa 52 anys que hi vinc, però poques com la del dia de L’Hospitalet, quan vam celebrar la primera Diada del Soci Solidari i van venir 57.000 persones quan la previsió d’assistència era de 12.000. Aquells dia moltes persones vam guanyar les finals de les finals i va ser el principi d’aquesta IV Diada, una iniciativa que no s’acabarà mai”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut