Cinc partits a un preu irrepetible

Cinc partits a un preu irrepetible

Aquest dilluns i dimarts està a la venda un paquet d’entrades per als partits amb l’Osca, el Còrdova, el Llevant, el Màlaga i el Rayo Els preus per matx arrenquen a partir dels 9 €, en una promoció exclusiva per a socis i que representa un estalvi del 59%

Si vols veure el FC Barcelona a un preu irrepetible no desaprofitis aquesta oportunitat. Durant aquest dilluns 15 i dimarts 16 està a la venda un paquet d’entrades per als partits amb l’Osca (Copa), el Còrdova, el Llevant, el Màlaga i el Rayo (Lliga).

Els preus per partit arrenquen a partir dels 9 €, en una promoció exclusiva per a socis i que representa un estalvi del 59%. El ‘pack’ per als cinc partits del Barça al Camp Nou només es pot comprar a través del web del Club i no és acumulable amb altres promocions del Club.

Es tracta, doncs, d’una oportunitat única de veure, al millor preu, les meravelles dels millors jugadors del món: Messi, Neymar Jr, Luis Suárez, Iniesta... T’ho vols perdre?

 

[[BOTOVERMELL::Pack 5 partits++Compra'l aquí:: http://taquilla.fcbarcelona.cat/abcatala/paquets_socis.php?_ga=1.44472164.1356386691.1413885420::HOR::::NO-TRACKING::::::]]

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut