Prop de 45.000 persones gaudeixen de la 4a Diada del Soci Solidari

Prop de 45.000 persones gaudeixen de la 4a Diada del Soci Solidari

La majoria dels aficionats que aquest dimarts han assistit al partit del Camp Nou per veure el partit contra l’Osca s’han beneficiat de l’alliberament solidari dels socis

La IV edició de la Diada del Soci Solidari ha donat l’oportunitat a milers d’aficionats que formen part d’entitats i col·lectius d’interès social de viure l’experiència d’assistir a un partit al Camp Nou per primera vegada. En total han estat 44.884 les persones que han vingut aquesta freda nit a l’Estadi per presenciar el partit entre el Barça i l’Osca, corresponent a la tornada dels setzens de final de la Copa del Rei. Les entrades alliberades pels socis de manera altruista i les localitats lliures que ha cedit el Club han servit per repartir més de 45.000 invitacions.

Els principals organismes implicats en aquesta acció solidària són la Generalitat de Catalunya, a través del Departament de Benestar Social; l’Ajuntament de Barcelona, l’Ajuntament de Badalona, la Creu Roja i la Fundació del FC Barcelona, que han canalitzat el repartiment d’entrades a més de 450 entitats, que les han distribuït entre 3.000 associacions i col·lectius d’interès social.

El vicepresident de l’àrea social, Jordi Cardoner, ha valorat molt satisfactòriament la Diada del Soci Solidari que s’ha produït durant el partit entre el Barça i l’Osca al Camp Nou: “Hem sobrepassat els 40.000 aficionats, i tot i l’hora del partit i sabent que demà hi ha escola, han fet l’esforç de venir. És una alegria que hagi pogut venir gent que ho està passant malament i que avui han tingut l’oportunitat d’apropar-se al Camp Nou per primera vegada”.

Cardoner ha reconegut que gràcies al soci s’ha pogut produir aquesta acció solidària que repeteix per quarta temporada consecutiva. Cardoner ha felicitat la feina feta per les més de 450 entitats col·laboradores en aquesta acció del Club que ha tornat a ser un èxit social i ha contribuït també a què l’equip pogués tenir el caliu de l’afició en un partit de Copa del Rei que tradicionalment resulta poc atractiu pels abonats.

Entitats i socis solidaris a la llotja

La llotja presidencial també ha comptat amb la presència de representants de les entitats col·laboradores i també amb deu socis guanyadors del sorteig entre tots els que prèviament havien alliberat solidàriament el seu seient. Un d’aquets socis, Montserrat Noya Fabregat, també va resultar la guanyadora d’una samarreta signada per tots els futbolistes del primer equip.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut