El CVB Barça manté les opcions per a la Copa (0-3)

Un triomf a Lugo deixa les blaugranes amb totes les opcions per classificar-se per a la fase final de la Copa

El Barça havia de guanyar i, a més, fer-ho per la via ràpida. I així ho va fer, ja que va complir amb els deures dissabte a Lugo davant de l’EMEVE. Amb aquest triomf les blaugranes depenen d’elles mateixes per ser a la Copa. La clau, el dissabte 20 de desembre a les 19.00 h al Pavelló de l'Hospitalet Nord, en què el CVB-Barça es mesura amb l’Aguere en un partit en què està en joc un bitllet per a la Copa. Els dos equips depenen d'ells mateixos per poder obtenir el pas per al torneig del KO.

Triomf tranquil

El partit anava canviant segons l'equip que dominava el joc, més per desencerts dels dos conjunts que per accions pròpies que aconseguissin el punt.

El Barça marcava la diferència als inicis de cada set (3-8, 4-8, 5-8), mitjançant l'exigència del seu servei i l'ordre en bloqueig i defensa, però les locals reaccionaven i s'acostaven al segon parcial.

Maduresa com a equip

Els desajustos en bloqueig de les blaugranes i l'encert en atac de les locals permetien a l’Emevé arribar amb opcions als finals de set (20-23, 22-23, 23-24).

Però l'equip reaccionava als moments de més igualtat per mitjà de l'atac tant pel centre com pels extrems de la xarxa, i així es quedava amb cada set i els tres punts per mantenir les seves opcions a la Copa de la Reina. Una mostra de la maduresa que de mica en mica va adquirint l'equip.