Bartomeu, en el dinar dels empleats del Club

Bartomeu, en el dinar dels empleats del Club

El president ha fet el lliurament de les insígnies als treballadors amb 25 anys d’antiguitat al Club

Com és tradicional al Club per aquestes dates, el president del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, ha compartit un dinar per celebrar el Nadal amb els empleats del Club, acompanyat dels vicepresidents Jordi Cardoner i Carles Vilarrubí, i dels directius Jordi Moix i Pau Vilanova, a més del director general Antoni Rossich i del gerent Ignacio Mestre. A la trobada, que s’ha celebrat a la Sala Roma del Camp Nou, també han assistit el director esportiu, Andoni Zubizarreta; el secretari tècnic del bàsquet, Joan Creus, i els tècnics i jugadors de les seccions de bàsquet i handbol.

Bartomeu ha lliurat les insígnies als empleats que ham complert 25 anys al Club, Juan Pedro Fortes, Josefina Brazales, Miquel Carmona i Antonio Alonso, així com una placa a Jaume Langa, que s’ha jubilat durant el 2014.

El president ha desitjat unes bones festes a tothom i ha recordat alguns dels moments més destacats que s’han viscut al Club durant aquest any, ha agraït als empleats la seva feina i implicació i els ha encoratjat a mantenir aquest esperit al llarg del 2015.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut