Xavi: “Anirem per tots els títols”

En un acte comercial amb altres jugadors del Barça, el capità s’ha mostrat optimista i reconeix que manté “la il·lusió del primer dia” Ivan Rakitic, per la seva banda, vol “acabar bé l’any i donar una alegria a l’afició al Camp Nou”

Aquest dimecres s’han reunit en un acte comercial deu jugadors del Barça, i alguns d’ells han avaluat la situació actual de l’equip i els pròxims compromisos que hi ha a l’horitzó dels de Luis Enrique. Xavi, Rakitic, Jordi Alba, Ter Stegen, Douglas i Rafinha, del primer equip, i Adama, Halilovic, Munir i Sandro, del Barça B, han participat en l’acte després de la còmoda classificació blaugrana per als vuitens de final de la Copa del Rei.

Xavi Hernández ha assumit el paper de capità i s’ha mostrat optimista de cara al futur a curt i a llarg termini. “Anirem per tots els títols. Serà difícil, però anem a totes”, ha dit de forma rotunda. “Estem en el bon camí, l’equip està treballant molt i les coses aniran bé”, ha afegit. En un àmbit més personal, Xavi ha reconegut que veu que “s’apropa el final de la carrera”, però assegura mantenir “la mateixa il·lusió del primer dia”. En aquest sentit, ha comentat que “la motivació es manté amb la passió pel futbol i jugant per al millor Club del món”.Per a qualsevol jugador del planter, la referència és Leo Messi

El capità blaugrana també s’ha mostrat molt il·lusionat amb el paper dels més joves. “Només cal veure el partit d’ahir”, ha dit en referència al 8-1 contra l’Osca. Alguns dels jugadors que van participar activament en la golejada també eren a l’acte. Un d’ells, Adama, es va estrenar com a golejador amb el primer equip, i reconeixia que “el gol va fer il·lusió”. A més, va explicar que els seus ídols quan era petit van ser Ronaldinho i Ronaldo, però que “per a qualsevol jugador del planter, la referència és Leo Messi”.

Dos dels fitxatges d’aquest estiu passat, Ivan Rakitic i Ter Stegen han estat els encarregats de valorar el calendari que li ve al Barça en les pròximes setmanes. El migcampista croat es va centrar en el partit d’aquest dissabte, al Camp Nou contra el Còrdova: “És important acabar bé l’any, amb victòria i donant una alegria a la nostra afició”. El porter alemany, mentrestant, va valorar l’emparellament de Champions amb el Manchester City. “És un dels partits més durs que podem tenir. Haurem d’estar concentrats i treballar de valent si ens volem classificar”, va sentenciar.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut