Un dia a Lleó amb el Barça d’handbol

Un dia a Lleó amb el Barça d’handbol

Els blaugranes ja són a Lleó i preparen la semifinal de la XXV Copa Asobal

Els homes de Xavi Pascual han tingut un extens dia previ a la disputa, dissabte a les 20 h, de la semifinal de la Copa Asobal davant el NaturHouse La Rioja. Des de les 7.30 h del matí fins a l’hora de sopar el Barça d’handbol ha dut a terme diverses activitats.

El viatge

El Barça d’handbol s’ha trobat a les 7.30 h del matí per esmorzar al Palau Blaugrana i sortir cap a l’aeroport del Prat. Des d’allà un vol en direcció a Astúries ha portat els blaugranes fins a Avilés, on han arribat a les 11.15 h.

Des de l’aeroport d’Astúries han agafat l’autocar que els ha portat fins a Lleó, on a l’arribada Xavi Pascual ha atès els mitjans informatius.

Posteriorment l’equip ha dinat i ha descansat per afrontar la segona part del dia, en què l’entrenament era un dels focus principals.

Noddesbo, a Barcelona

El pivot blaugrana Jesper Noddesbo no ha viatjat aquest matí amb l’equip a Lleó a causa d'un assumpte familiar.

Així doncs, 15 jugadors del primer equip són els que han viatjat avui fins a la capital lleonesa per preparar la semifinal de dissabte davant Naturhouse La Rioja.

Entrenament a Lleó

A les 17 h el Barça d’handbol s’exercitava al pavelló de Lleó, seu de la XXV Copa Asobal. Per espai d’una hora Pascual i els seus homes han repassat els darrers aspectes tàctics abans de la semifinal.

Un cop finalitzat l’entrenament els blaugranes han tornat a l’hotel. Dutxa i descans fins a les 20.30 h, moment en què s’inicia la Gala Asobal, que premia els millors jugadors de la temporada 2013/14. Entre ells hi ha els blaugranes Saric, Tomás, Karabatic, Lazarov, Noddesbo i Morros.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut