Així va viure l’equip de bàsquet del FC Barcelona l’aturada a l’OAKA

Així va viure l’equip de bàsquet del FC Barcelona l’aturada a l’OAKA

Els jugadors, l’entrenador i el secretari tècnic van viure amb una certa tranquil•litat l’amenaça de bomba en el partit d’Eurolliga contra el Panathinaikos

El FC Barcelona va patir un ensurt aquest divendres, quan una amenaça de bomba a la pista del Panathinaikos, just a la mitja part del partit de l’Eurolliga entre tots dos conjunts, va obligar a aturar el partit durant 50 minuts. L’equip no va perdre la concentració i es va traslladar fins a una pista annexa, on va aprofitar per escalfar-se i no perdre el ritme de cara al partit.

“Mai m’havien tret fora de la pista, però crec que ningú pensava que fos res important”, va dir Joan Carles Navarro un cop acabat el partit. “La policia s’ha mogut molt ràpid. Hi ha hagut un tram que no sabíem què passaria, però ens hem allunyat de la zona del camp per estar més tranquils”, va explicar Xavi Pascual. “Ha estat una situació estranya”, va manifestar Joan Creus, el secretari tècnic blaugrana. I va afirmar: “Hem rebut un missatge que deia que havíem d’abandonar el pavelló per una amenaça de bomba. Molt ordenadament, hem sortit de la pista i, en quinze minuts, hem rebut un segon missatge que ens assegurava que en deu minuts el pavelló estaria revisat i podríem continuar el partit”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut