Local

Triomf del Manchester City per 3-0 enfront el Crystal Palace

Silva, amb dos gols, i Touré donen el triomf al Manchester City, rival del Barça als vuitens de final de la Lliga de Campions

El Manchester City ha guanyat per 3-0 el Crystal Palace a l’Etihad Stadium. La victòria que ha aconseguit el rival del Barça als vuitens de la Champions li permet coliderar provisionalment la classificació de la Premier League junt amb el Chelsea, a falta que es disputi el partit dels de Mourinho enfront l’Stoke City aquest dilluns.

Tot i les oportunitats que ha tingut el Manchester City d’avançar-se en el marcador a la primera part, no seria fins al minut 49 que els de Pellegrini obririen la llauna. Amb el suport de l’afició, els ‘citizens’ han aconseguit l’1-0 mitjançant Silva després d’un passada enrere de Zabaleta. Poc menys de deu minuts més tard el canari ha rematat un centre des de l’esquerra de Kolarov (2-0). L’exblaugrana Yaya Touré ha culminat el triomf del Manchester City en un contraatac, enviant l’esfèrica al fons de la xarxa.