Barça-Granollers: derbi català a la final de la Copa Asobal

Barça-Granollers: derbi català a la final de la Copa Asobal

Barcelonins i vallesans repeteixen la final de la temporada passada de la Copa Asobal, a Lleó

El FC Barcelona i el Fraikin BM Granollers juguen avui a les 17 h, en directe per Esport3 i Sportmanía, la final de la XXV Copa Asobal. Els blaugranes van superar ahir el Naturhouse La Rioja per 35 a 25 i el Fraikin BM Granollers va superar l’Abanca Ademar de Lleó per 27 a 30. Per quarta vegada aquesta temporada es trobaran ambdós equips amb un balanç favorable als blaugranes de tres triomfs en tres partits.

Volen la quarta Copa Asobal consecutiva

El Barça d'handbol és el vigent campió de la competició i porta tres copes Asobal de manera consecutiva. Si obtingués la quarta Copa Asobal de manera consecutiva, seria la primera vegada que els blaugranes assolissin aquesta fita.

A més, els blaugranes porten jugant les set darreres finals de la Copa Asobal i aspiren a aconseguir la desena Copa Asobal del palmarès blaugrana.

Aquesta és la cinquena vegada que la competició es juga a Lleó i els blaugranes es van imposar a les temporades 2001/02 i 2011/12.

Barça i Granollers, precedents favorables

Aquesta temporada el Barça i el BM Granollers s'han enfrontat en tres ocasions i el triomf sempre ha caigut del costat blaugrana. Supercopa de Catalunya, Supercopa Asobal i el partit de Lliga Asobal al Palau Blaugrana van tenir color blaugrana.

A la Supercopa de Catalunya els blaugranes es van imposar per 22 a 37. Molt més treballada va ser la victòria a Tarragona, a la Supercopa Asobal, per 32 a 28. En el tercer partit de la temporada entre el Barça i el Granollers, a la jornada 14 de la Lliga Asobal al Palau Blaugrana, va ser clarament blaugrana per 43 a 28.

La d’avui serà la tercera final de Copa Asobal entre el FC Barcelona i el BM Granollers. A la primera, la temporada 1993/94, els vallesans es van imposar per 19 a 21. La segona va ser la de l’any passat a Barcelona, en què els blaugranes es van imposar per 34 a 28.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut