La desena Copa Asobal viatja cap a Barcelona amb el Barça d’handbol

La desena Copa Asobal viatja cap a Barcelona amb el Barça d’handbol

Amb la Copa Asobal guanyada a Lleó, els blaugranes continuen dominant el palmarès de la competició

El FC Barcelona amplia el seu domini a la Copa Asobal. Els blaugranes afegeixen la desena Copa Asobal al seu palmarès. Tot i que l’equip blaugrana és el conjunt que n’ha guanyat més, sempre ha hagut de bregar al màxim per assolir els títols de la Copa Asobal.

Els blaugranes reediten el títol aconseguit la temporada passada a Barcelona, on, igual que en la present edició, van superar el Fraikin BM Granollers a la final (34-28). El Barça revalida el títol per quart any consecutiu, un fet que es converteix en la millor ratxa de títols de la Copa Asobal, de manera consecutiva, dels barcelonistes.

Quart títol de la temporada

Amb la Copa Asobal 2014/15, el Barça d’handbol suma el quart títol de la temporada. La Supercopa Asobal, la de Catalunya i el Mundial de Clubs, van precedir al títol guanyat a Lleó.

Ara els blaugranes tenen la possibilitat d’assolir tres títols més al llarg del 2015, com són la Copa del Rei, La Lliga Asobal i la VELUX EHF Champions League

Vint anys del primer títol

Els blaugranes es van estrenar amb aquest títol la temporada 1994/95, en una edició disputada a Vigo. L’any següent van sumar la seva segona Copa Asobal a Castelló. En totes dues finals, el Teka Cantàbria va ser el rival dels blaugranes.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut