Una setmana de festa

Una setmana de festa

Després de finalitzar la primera volta de la Lliga, el Barça tindrà una setmana de festa

Un cop acabat el partit davant l’Inter Movistar, Marc Carmona i els seus jugadors van començar vuit dies de festa merescuts després d’haver aconseguit gairebé tots els objectius marcats a l’inici d’any. L’equip s’ha classificat per jugar la Final a Quatre de la UEFA Futsal Cup, està a les semifinals de la Copa del Rei, ha guanyat la Copa Catalunya i ha estat a punt d’aconseguir el campionat d’hivern de la LNFS. Malauradament, la derrota davant dels madrilenys per 4-2 no ha permès acabar l’any en primera posició.

Madrid, Brasil i Barcelona

Alguns jugadors ja es van quedar a Madrid per començar les seves vacances. El fet que Madrid i les seves poblacions siguin les ciutats d’origen de molts d'ells va fer que jugadors com Lozano, Sedano, Rafa Usín i companyia ja no tornessin amb la resta de companys a Barcelona i d’aquesta manera poguessin guanyar unes hores més amb les seves famílies. Alguns com Gabriel i Ari Santos visitaran el Brasil per passar aquests dies de permís amb les seves famílies. Altres com Saad, Ferrao, Wilde i Dyego seran a Barcelona per Nadal.

Dilluns 29, tornada a la feina

L’equip té previst tornar als entrenaments dilluns 29 de desembre per preparar el primer partit de la segona volta davant el Llevant UD DM de dissabte 3 de gener.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut