Pel·lícula Messi amb preu exclusiu per a socis

Pel·lícula Messi amb preu exclusiu per a socis

Els socis del FC Barcelona estan d’enhorabona perquè a partir de l’1 de gener podran veure la pel·lícula Messi a tots els cinemes d’Espanya a un preu de 5,50 € només ensenyant el seu carnet de soci a les taquilles dels cinemes

El pròxim 1 de gener s'estrenarà 'Messi', la pel·lícula de no ficció sobre l'astre argentí que ha dirigit Álex de la Iglesia amb guió de Jorge Valdano. La pel·lícula està produïda per Mediapro i serà distribuïda als cinemes espanyols per Avalon.

Grans figures del món del futbol

A la pel·lícula hi intervenen importants figures del món del futbol com Johan Cruyff, César Luis Menotti, Jorge Valdano i Alejandro Sabella, a més de jugadors de la plantilla actual del FC Barcelona com Gerard Piqué, Andrés Iniesta i Javier Mascherano, entre d'altres.

Preu exclusiu socis

Els socis del FC Barcelona podran veure la pel·lícula 'Messi9 mostrant el seu carnet de soci a les taquilles dels cinemes d’Espanya a un preu de 5,50 €. El carnet és unipersonal i només es vendrà una entrada per carnet de soci. S’acceptaran els carnets de soci del 2014 i 2015. Aquesta promoció no és acumulable a altres promocions.

 

[[BOTOVERMELL::Més informació i tràiler++::http://www.fcbarcelona.cat/futbol/primer-equip/detall/noticia/la-pellicula-sobre-messi-s-estrenara-l-1-de-gener::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut