L’Infantil B cau per penals a quarts de final del XIX Torneig Internacional de la Lliga Promises d’Arona

Els nois de Marcel Sans han disputat el Torneig de Lliga Promises, en què han arribat fins als quarts de final contra l’Atlètic de Madrid eliminant abans el PSG i la Juventus

L’Infantil B és l’equip del planter blaugrana que ha viatjat a Tenerife per participar en un dels torneigs més importants del futbol formatiu, el XIX Torneig Internacional la Liga Promises d’Arona. Un torneig que reuneix els millors planters de tot el futbol i els permet competir en partits de 24 minuts (12 i 12). Els blaugranes s’han enfrontat al París Saint-Germain i a la Juventus de Torino al Grup D de la fase de grups, que es disputava aquest dissabte 27 de desembre, i a l’Atlètic de Madrid, que els ha eliminat als quarts de final.

Victòria i empat a la fase de grups

Els nois de Marcel Sans s’han estrenat amb un triomf per 2-1 a la fase de grups enfront el PSG. L’Infantil B s’ha avançat al marcador només trepitjar la gespa, al minut 3, amb un gol de José Martínez que ha trencat la defensa parisenca per la banda esquerra. Però el París Saint-Germain ha igualat ràpid la situació amb una diana d’Isaac Karamoko al cap de tres minuts. Al segon temps el Barça ha tingut diverses ocasions, i al minut 19 Marc Alegre ha aconseguit el 2-1 que ha donat la victòria als blaugranes.

L’Infantil B només ha necessitat un empat contra la Juventus per passar a quarts de final com a primer del Grup D del torneig, ja que el PSG havia empatat 1-1 contra els italians. I ha estat com en el segon matx de la fase de grups contra la Juventus cap dels dos equips ha aconseguit obrir el marcador, tot i les arribades dels blaugranes a l’àrea dels italians i les grans intervencions de Pablo Moreno.

Els penals decideixen els quarts

L’empat a zero contra la Juventus ha permès als nois de Marcel Sans accedir als quarts de final enfront l’Atlètic de Madrid com a primers de grup. Un partit dominat pel Barça, que només ha necessitat quatre minuts per anotar l’1-0 amb gol de Marc Alegre des de la mitja lluna. No obstant, l’Atlètic ha igualat el marcador en un un contra un amb el porter blaugrana que ha deixat obert el matx abans del descans (1-1). A la represa, el marcador no s’ha mogut de l’empat i el partit s’ha acabat decidint a mort sobtada, en què el porter de l’Atlètic s’ha mostrat molt encertat.