El Barça d'hoquei patins torna a la feina després de les vacances de Nadal

El Barça d'hoquei patins torna a la feina després de les vacances de Nadal

Els homes de Ricard Muñoz, que dissabte 3 disputen la 15a jornada de l'OK Lliga, han fet una sessió molt física de gimnàs i pista

El Barça d'hoquei patins ha tornat aquest dilluns a la feina després de gaudir d'una setmana de vacances per Nadal. Tots els jugadors han aprofitat aquests dies per estar amb la família, fer visites turístiques i també per recuperar-se físicament dels petits problemes que alguns arrossegaven.

La sessió física s'ha basat en treball específic al gimnàs, fent treball de força, i després s'ha fet treball de readaptació a la pista ja amb els patins posats. Es tractava de fer un treball de recuperació després de diversos dies sense entrenar a alt nivell.

Setmana intensa

Aquesta setmana els de Ricard Muñoz s'entrenaran cinc dies -dimecres tenen festa- i afrontaran el partit contra el Mataró el dissabte 3 a les 20 hores amb plenes garanties físiques. Cal recordar que tota la jornada 15 de l'OK Lliga es disputarà el dissabte a la mateixa hora perquè molts equips es juguen la possibilitat d'entrar a la Copa del Rei del mes de febrer.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut