Entrerríos: “Al Barça sempre estàs obligat a guanyar”

Entrerríos: “Al Barça sempre estàs obligat a guanyar”

El central blaugrana, un dels quatre jugadors que ha guanyat les nou Lligues consecutives, ha visitat el plató del Hora B de Barça TV per parlar del títol aconseguit el divendres passat

Raúl Entrerríos va ser el protagonista d’aquest dilluns al plató del programa ‘Hora B’ de Barça TV per parlar sobre el títol de Lliga que va aconseguir el Barça Lassa el divendres passat al Palau Blaugrana. El central blaugrana, que comparteix amb Víctor Tomàs, Cédric Sorhaindo i Aitor Ariño –a més del tècnic Xavi Pascual- el mèrit de guanyar les darreres nou Lligues de manera consecutiva, ha repassat les claus de la victòria culer.

“Podem guanyar la Lliga, però hi ha maneres i maneres de fer-ho. El que ha fet aquest equip any rere any és guanyar-la amb molta entrega i professionalitat”, deia el segon capità blaugrana sobre l’exigència de guanyar una competició que dominen amb claredat. A més, parlava sobre la pressió que tenen en cada campionat que disputen: “Quan ets a un club com el Barça saps que tens la obligació de guanyar cada títol”.

La Lliga se suma a la llista de títols guanyats aquesta temporada: la Supercopa de Catalunya, la Supercopa d’Espanya, la Super Globe i la Copa Asobal. “Són números increïbles; són resultats obtinguts amb el treball diari que es fa”.

Per últim, Entrerríos valorava el mèrit que s’ha de donar a l’últim èxit del Barça Lassa: “Sempre hi haurà gent que traurà valor al que fem perquè som favorits en totes les competicions, ho acceptem perquè és així”. “Però nosaltres, més que ningú, sabem el que fem cada dia en cada entrenament, des que comença la pretemporada, per guanyar i fer-ho sent millors en tots els aspectes”, afegia el ‘9’ blaugrana.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut