El Barça de bàsquet en cadira de rodes lluitarà per l’ascens a primera divisió

El Barça de bàsquet en cadira de rodes lluitarà per l’ascens a primera divisió

Els blaugranes es van classificar com a segons de grup i jugaran el la Final Four d’ascens a primera divisió

Segon objectiu assolit per al Barça de bàsquet en cadira de rodes. Després de dominar amb comoditat la fase de grups, ara, els blaugranes s’han classificat per a la Final Four d’ascens a primera divisió.

El conjunt sota les ordres d’Oriol Claret afrontava la fase d’ascens amb optimisme però també amb el pes sobre les espatlles d’haver d’aconseguir aquesta classificació. En aquest sentit, el cap de setmana va començar bé per als blaugranes que es van imposar en el primer partit al Puertollano per 69-54.

Amb la primera victòria al sac, els del Baix Llobregat van patir un petit sotrac davant el Salto Bera Bera al caure per 56-43. Així doncs, el tercer enfrontament va ser decisiu per saber si el Barça acabaria passant com a segon de grup.

Davant l’Elx, els blaugranes van començar molt entonats i al final del primer període agafaven un avantatge de dos punts (8-10), que al descans va passar a ser de 7. Tot i el domini blaugrana, el partit seguia completament obert per a un Elx que va passar a tenir la davantera a falta d’un període (25-23). Al final però, els catalans van reaccionar per acabar emportant-se el partit per 36-40.

CAI, Granada i Bera Bera a la final

A més del Barça, que accedeix com a segon de grup, qui també serà a la Final Four és el Bera Bera, el primer classificat del grup dels blaugranes. De l’altre grup, els dos equips que accedeixen a la fase final són el CAI Deporte Adaptado (primer de grup amb 3 victòries i cap derrota) i el CD Granada Integra (segon de grup amb dos victòries i una derrota).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut