Barça Lassa B – Software DELSOL Mengíbar (6-1): Intensitat, talent i triomf

Barça Lassa B – Software DELSOL Mengíbar (6-1): Intensitat, talent i triomf

Els joves blaugrana superen un candidat a l’ascens, a la Ciutat Esportiva, en un gran segon temps

Uns dels aspirants a l’ascens visitava la pista. El Barça Lassa B es volia fer fort a casa. Amb un primer temps, on els blaugranes van dominar sense sort i, amb un segon temps, on tres gols locals, en quatre minuts, van resultar definitius.

Domini sense recompensa

Intensitat i qualitat era el que es veia a la pista de la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Els dos equips cercaven el gol i la velocitat de les accions era present al llarg dels primers minuts. Els blaugranes l’executaven amb el seu estil de possessió de la pilota i pressió alta. A poc a poc els joves entrenats per Xavi Closas anaven guanyant terreny, però el bon posicionament dels andalusos i la seva qualitat no permetia al Barça Lassa B obrir el marcador.

El domini era clarament blaugrana, però els visitants tenien algunes oportunitats de gol, ben resoltes pel porter barcelonista Lluch i la seva defensa. Finalment el gol va arribar en una acció, dins l’àrea rival, de Juan José Caro, que avançava el Barça Lassa B quan quedava una mica més d’un minut per al descans. La sisena falta local, a 18 segons del descans, possibilitava a Buendía establir l’empat, resultat amb què es tancaven els primers 20 minuts.

Quatre minuts màgics

A la segona part, el guió inicial era similar a l’inici del primer temps, amb intensitat i els dos equips a la recerca del gol. El gol va caure del costat blaugrana, en el minut 28 de partit, obra de Rufino (2-1). Els blaugranes es trobaven en ratxa i, un minut després, era Pau Recasens que introduïa la pilota a la porteria andalusa per establir el 3 a 1. Khalid s’afegia al festival blaugrana i, en el minut 32, marcava el quart gol per als seus. A partir d’aquest moment, el Software DELSOL Mengíbar apostava pel porter-jugador.

Passaven els minuts i els de Closas van tornar a marcar, Hugo Alonso va robar una pilota en defensa i amb un xut llunyà feia el 5 a 1 (min 38) i Daniel, amb una acció similar feia el definitiu 6 a 1, a segons del final. Amb aquest triomf, el Barça Lassa B ocupa la cinquena posició de la Segona Divisió de l'LNFS, a cinc jornades de la fi de la fase regular.

Aquí podeu consultar les dades del Barça Lassa B – Software DELSOL Mengíbar (6-1)

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut