Derbi sense Xarxa

Derbi sense Xarxa

El Barça s’ha quedat sense marge d’error a la lliga i necessita la victòria per seguir pressionant al líder, ElPozo (diumenge, 17h, Esport3)

Torna el derbi, el primer que es disputarà a l’Olímpic de Badalona. El Barça Lassa afronta el partit amb tres baixes importants: els lesionats Aicardo i Adolfo; i també Lozano, que arrossega una sobrecàrrega muscular als adductors i queda fora per precaució. Serà el tercer derbi de la temporada, comptant la final de la Copa Catalunya. De moment, una victòria per a cada equip. Els blaugrana, però, afronten el partit amb ànim de revenja després de la derrota al derbi de la primera volta al Palau (2-3).

El Barça, més necessitat

Per al Barça, els tres punts són imprescindibles per continuar aspirant a acabar primers la lliga regular. L’Industrias, en canvi, ja té assolit l’objectiu de la permanència i jugarà sense pressió. A més, els colomencs encara no coneixen la derrota a Badalona i a l’Olímpic han plantat cara a Movitar Inter (3-3) i a Xota (2-2).

Plaza: “Estem advertits de la dificultat”

“L’Industrias compta amb molts jugadors joves, molts ex del Barça, i tindran moltes ganes de reivindicar-se contra nosaltres”, diu el tècnic Andreu Plaza. “Estem advertits de la dificultat, ja ens van guanyar a la primera volta i també ens van treure punts la temporada passada”, avisa Plaza.

Per a Ferrao, els derbis són “partits diferents i molt bonics de jugar”. El brasiler s’espera un partit molt exigent. “Són un equip molt jove que tenen molta mobilitat i que t’obliguen molt en l’aspecte físic, caldrà estar molt atents”, diu Ferrao.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut