Barça Femení – València (prèvia): Seguir lluitant al Mini

Barça Femení – València (prèvia): Seguir lluitant al Mini

18 hores, Movistar Vamos: Un sempre exigent València examina el bon moment del conjunt que dirigeix Lluís Cortés, amb sis finals de Lliga per davant

Tercer partit en sis dies per al Barça Femení. Certament, els dos anteriors l’han situat en el millor moment futbolístic i anímic de la temporada: la històrica victòria per 0-2 al Wanda i el 3-0 a l'LSK a l’anada dels quarts de la Champions League. Aquesta tarda torna al Miniestadi davant d’un València en bona línia. A tres punts de l’Atlètic de Madrid, el Barça disputa la primera de les sis finals que li queden a la Lliga.

És un calendari sense treva que el portarà a Noruega i a Logronyo la setmana que ve. I tot, sense marge d’error. Precisament, un dels pocs punts que s’ha descuidat el Barça aquesta temporada va ser a València, a la primera volta (0-0). Les xe també firmen el millor estat de forma de la temporada: fa vuit jornades que no perden i estan escalant posicions després d’un inici irregular, marcat per nombroses lesions de gravetat de les seves jugadores.

La frase de Lluís Cortés

“L’equip és conscient que tant diumenge com dimecres hem fet bons partits, però tots som molt realistes i de res servirà si no guanyem el València. Per tant, hem d’estar tots amb molta atenció, molt concentrades i pendents de tirar endavant el partit”.

La frase d’Andrea Pereira

“Venim d’una setmana dura, però els partits s’han tret d’una manera contundent. L’equip no pensa en el cansament, només en la bona ratxa”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut