La Lliga més matinera

La Lliga més matinera

El Barça Lassa va assegurar el títol aquest divendres quan encara queden set jornades per disputar-se, una més de les que quedaven quan es va guanyar la temporada passada

El Barça Lassa d’handbol va sumar aquest divendres el cinquè títol de la temporada en assegurar-se la Lliga Asobal en la jornada 23. És a dir, quan encara falten per disputar-se set partits de la competició domèstica. És la temporada que s’ha guanyat abans, ja que el curs passat el títol va arribar a falta de sis jornades per disputar-se.

I per què ha estat així? El conjunt blaugrana ha guanyat els 23 partits de Lliga disputats fins ara, igual que havia passat en les temporades prèvies. La diferència, però, ha estat la igualtat que es viu a la part alta de la classificació. D’aquesta manera, els equips de la zona de privilegi s’han anat restant punts entre ells, i el Barça Lassa ha pogut celebrar el títol matemàtic amb més marge que mai. “És cert que nosaltres estem un graó per sobre, però la igualtat a partir de la segona posició és màxima, i els equips poden perdre punts fins i tot a casa”, explicava el capità Víctor Tomàs en la prèvia del partit que va suposar el títol matemàtic.

De fet, en aquests moments hi ha només cinc punts de diferència entre el Logronyo La Rioja, segon classificat, i el Bada Osca, setè. Tots ells lluiten per accedir als llocs que permeten disputar competició europea la propera temporada, i la competència provoca constants canvis de posició. La fermesa i la regularitat d’un Barça Lassa que mai no desconnecta de la competició han permès celebrar la 26a Lliga Asobal amb set jornades d’antelació.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut