Trobada institucional del president del Barça amb el president del Comitè Espanyol de l'UNICEF

Trobada institucional del president del Barça amb el president del Comitè Espanyol de l'UNICEF

En aquesta trobada institucional s’ha parlat de l’acte sobre esport per al desenvolupament que se celebrarà dijous vinent a l’Auditori 1899

Josep Maria Bartomeu, president del FC Barcelona i de la Fundació Barça, i Jordi Cardoner, vicepresident primer del FC Barcelona i de la Fundació Barça, han rebut aquesta tarda a les oficines del Club el president d’UNICEF Comitè Espanyol, Gustavo Suárez Pertierra, acompanyat de la presidenta d’UNICEF Comitè Catalunya, Anna Folch Filella i del director d’UNICEF Comitè Espanyol, Javier Martos.

La col·laboració entre les dues entitats es va iniciar l’any 2006 i des de llavors, ha beneficiat gairebé 2 milions de nens i nenes de set països gràcies a l’aportació de la Fundació Barça de més de 19 milions d’euros.

Aquesta trobada institucional ha servit per reforçar l’acord de col·laboració entre les dues entitats i per preparar l’acte del pròxim dijous, 28 de març, a l’Auditori 1899, on es presentarà el primer informe conjunt sobre els beneficis de l’Esport per al Desenvolupament en la infància més vulnerable.

Aquest informe, elaborat conjuntament per les dues entitats i d’investigacions Innocenti d’UNICEF i en col·laboració amb experts nacionals i internacionals, permetrà demostrar com l’Esport per al Desenvolupament és una eina social clau per promoure la inclusió, l’accés a l’educació, la protecció i l‘apoderament de la infància.

L’acte del dia 28 comptarà amb la presència de diverses personalitats del món de l’esport i, a més de presentar l’informe, es debatrà  sobre les millors pràctiques en el sector. Des del tancament de l’Oficina de les Nacions Unides de l’Esport per al Desenvolupament i la Pau (UNOSDP) l’any 2017, no s’havia posat en marxa cap iniciativa destacada sobre aquesta temàtica, que ara han decidit impulsar UNICEF i la Fundació Barça.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut