“Sempre és millor guanyar la Lliga a casa”

“Sempre és millor guanyar la Lliga a casa”

El tècnic del Barça Lassa, Xavi Pascual, i el capità, Víctor Tomàs, destaquen que volen ser campions davant l’afició aquest divendres contra el Guadalajara, i demanen que la gent vagi al Palau a “gaudir amb l’equip”

El Barça Lassa pot certificar aquest divendres (19:00h) la 26a Lliga Asobal de la història de l’handbol blaugrana. I ho pot fer a casa, amb la seva gent. Per aconseguir-ho haurà de guanyar el partit de la 23a jornada contra el Quabit Guadalajara, i en la prèvia Xavi Pascual i Víctor Tomàs han fet una crida per a que el partit sigui una festa. “Sempre és millor guanyar la Lliga a casa, que la gent vingui al Palau, que s’ho passi bé i pugui celebrar el títol amb nosaltres”, deia el capità en acabar l’últim entrenament previ.

El tècnic blaugrana, a més, ha destacat que cal donar molt valor al rendiment de l’equip i al fet de poder aconseguir una altra Lliga Asobal, que seria la novena de manera consecutiva. “En l’equip hi ha respecte absolut cap als rivals, cap a la competició i cap a nosaltres mateixos”, afirmava. Xavi Pascual, a més, s’ha sumat a la demanda de Tomàs: “Espero que vingui molta gent al Palau i pugui celebrar-ho amb l’equip; no és el mateix guanyar una Lliga sense jugar, o fora de casa, que fer-ho a casa i amb els teus”.

Més declaracions de Víctor Tomàs, capità del Barça Lassa, abans de jugar contra el Guadalajara:

 “Espero guanyar i que aquesta victòria ens doni un títol que portem treballant-nos des del mes d’agost”.

“Sempre som favorits a la Lliga, però cal destacar la bona feina que estem fent. El fet d’aconseguir-ho amb tantes jornades de marge també demostra que estem un graó per sobre però que la Lliga, a partir de la segona posició, està molt igualada”.

 “L’aficionat a l’handbol comença a estar malacostumat, però ha de valorar els títols, perquè quan passi el temps ens adonarem que el que s’està aconseguint en aquesta època és impressionant”.

“Sempre volem arribar al mes d’abril lluitant per tots els títols. Tenim uns quants a la butxaca i lluitem per tot el que queda. Ens ho hem guanyat amb la nostra feina i som on som per mèrits propis”.

Més declaracions de Xavi Pascual:

“Hem preparat el partit amb la mateixa professionalitat que la resta, i això ens ha portat fins aquí. Sabem contra qui juguem i tenim màxim respecte”.

“No em treu el son les jornades que resten quan guanyem la Lliga. L’important és guanyar-la i que la nostra afició estigui gaudint amb nosaltres”.

 “Jo no li trec mèrit al meu equip, ho fa més l’entorn. A l’equip hi ha respecte absolut cap als rivals, cap a la competició i cap a nosaltres mateixos”.

“Estic molt satisfet amb l’equip, perquè entrena igual que juga. S’ho deixa tot. Veig jugar el meu equip i és per sentir-se’n orgullós. Jo me’n sento, i espero que els nostres aficionats també, perquè nosaltres juguem per a ells”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut