Celebració de 25 anys de socis barcelonistes

Celebració de 25 anys de socis barcelonistes

El vicepresident primer, Jordi Cardoner, i el directiu Pau Vilanova lliuren la insígnia de plata a 85 socis que es van vincular al Club el 1994

Un total de 85 socis han rebut aquest vespre la insígnia de plata del Club en un acte celebrat a l’Auditori 1899 i al què han assistit el vicepresident primer Jordi Cardoner i Casaus, i el directiu Pau Vilanova.

Aquest nou lliurament d’insígnies de plata ha estat destinat a socis que es van vincular al FC Barcelona durant l’any 1994, i molts del quals han estat acompanyats de familiars i amics.

Jordi Cardoner ha felicitat els socis pels seus 25 anys de vinculació al Club i ha volgut recordar a “aquells pares o avis, alguns dels quals potser ja no estan entre nosaltres, que us van inculcar el sentiment blaugrana que va motivar la vostra vinculació al Club”.

El vicepresident primer blaugrana ha destacat també aquests darrers 25 anys, com "la millor època del Club, tant pels èxits esportius que s’han obtingut, com per la seva activitat social, que ens permet afirmar actualment que som el millor club del món, així com el més estimat i admirat internacionalment”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut