Local

Ja a la venda les entrades per a la final de la Copa del Rei de rugbi

Ja es poden adquirir les entrades per a la final del proper 27 d'abril a Madrid

Ja es poden adquirir les entrades per a la final de la Copa del Rei de rugbi. El partit, que es disputarà a Madrid el proper 27 d'abril (16.00h), enfrontarà al Barça -actual rei de copes- i al Sanitas Alcobendas, en el què serà una gran festa del rugbi.

Entrades des de 15 euros

El club organitzador de la final, el Complutense Cisneros -que celebrà el seu 75è aniversari-, ja ha obert el període de compra de les entrades que es poden adquirir per internet.

El preu per al públic general serà de 15 euros, de 10 euros per als estudiants i de cinc euros per a nens i nenes d’entre 12 i 16 anys. Cal destacar, que els menors de 12 anys no pagaran entrada i que també s’ha posat a la venda una entrades VIP a un preu de 70 euros.

 La millor experiència possible

D’altra banda, el FC Barcelona també ha posat a disposició de socis i aficionats un viatge per tal de viure la millor experiència possible per gaudir d’aquesta final.

Aquest viatge inclou el bitllet d’anada i tornada en autocar de Barcelona a Madrid, l’assegurança de viatge i l’assistència durant el viatge per part del personal del Barça. El preu d’aquest servei és de 32 euros.

Més notícies aquí