Lluís Cortés:

Lluís Cortés: "Tenim molta il·lusió, la Champions és un premi"

El tècnic blaugrana i la portera Sandra Paños, han destacat en roda de premsa la dificultat de l’eliminatòria de quarts de final davant l’LSK Kvinner

"La Champions és un premi, una competició extra, i la idea és jugar amb la màxima il·lusió, ganes i ambició per passar a semifinals". Així de clar i contundent s'ha mostrat Lluís Cortés en la roda de premsa prèvia al partit d'aquest dimecres. El FC Barcelona rebrà al Miniestadi a l'LSK Kvinner (19.00h) en el duel d'anada dels quarts de final de la UEFA Women's Champions League, i el tècnic blaugrana, juntament amb la portera Sandra Paños, han repassat l'actualitat culer abans del matx.

Pel que fa al rival, Cortés ha explicat: "És un equip dur, molt fort, el millor de la lliga Noruega, on hi ha equips molt competitius. l'LSK Kvinner té moltes jugadores de la selecció nacional, futbolistes amb molta qualitat i talent, i molt competitives". "Tots els equips que arriben a quarts de la Champions tenen un gran nivell, però intentarem solventar el partit d'anada per deixar-lo de la millor manera possible per a la tornada", ha afegit.

"Volem omplir el Miniestadi"

A més, l'entrenador barcelonista ha destacat: "Ens faria molta il·lusió omplir el Miniestadi, és el nostre primer objectiu. Necessitem omplir-lo sempre que juguem a casa, ja sigui el Mini o la Ciutat Esportiva". Pel que fa al rècord davant l'Atlètic: "Diumenge va ser una gran festa al Wanda Metropolitano, i el que hem d'aconseguir és que la gent vingui a animar-nos cada dia. Volem demostrar que també som capaços de muntar una gran festa, que la gent vingui a gaudir del Femení igual que amb la resta d'equips".

Sandra Paños: "Tenim ganes de Champions"

Pel que fa a la portera blaugrana, ha destacat el bon moment de l'equip: "Portem unes setmanes treballant bé i amb bons resultats, estem motivades i amb ganes de Champions. Serà un partit dur, però volem seguir en la mateixa línia". "Per nosaltres la Champions és una motivació, no obligació", ha afegit.

Quant al partit al Wanda, ha explicat: "Vam viure algo històric, molt maco. És important que el Miniestadi també s'ompli, que la gent s'animi a veure el futbol femení i que el número de públic vagi augmentant". Finalment, sobre el rival, Paños ha recalcat que "serà complicat, els rivals nòrdics tenen un joc molt directe i aquesta serà la tònica del partit". Sens dubte, espera un duel apassionant on les barcelonistes intentaran encarrilar la classificació per a les semifinals de Champions.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut