Informació general i/o preguntes freqüents

Informació general i/o preguntes freqüents

En aquest apartat t'expliquem informació general del Campus Basquet Barça Academy. A més, podràs trobar un apartat de preguntes freqüents per a resoldre dubtes o inquietuds.

En aquest apartat t'expliquem informació general del Barça Escola Camp Bàsquet. A més, podràs trobar un apartat de preguntes freqüents per resoldre dubtes o inquietuds.

El Barça Escola Camp Bàsquet és el campus oficial del FC Barcelona i podran inscriure-s’hi tant nens com nenes. L'idioma oficial serà principalment el català i el castellà, i l’anglès si fos necessari.

El canal de comunicació principal per a dubtes no resolts en el nostre FAQS sobre l'allotjament, el menjar, els horaris, com arribar als llocs, etc., serà l'adreça de correu electrònic barcacamps.basket@fcbarcelona.cat

 

FAQS 

Primer dia

  • Com gestioneu les arribades dels nens?
    En el moment d'arribar, caldrà comunicar a l'encarregat de passar llista l'arribada del jugador/a en concret. En el cas de no veure aquesta persona, podran preguntar a qualsevol entrenador, que els indicarà la persona a la qual s'han de dirigir.
  • Quants diners hauríem de donar als nostres fills? No calen diners per a les activitats?
    No calen diners per a les activitats. Recomanem donar-los els diners justos per comprar algunes begudes, souvenirs o altres coses.
  • Necessito tenir una assegurança per al meu fill/a?
    Processem una assegurança bàsica per a cadascun dels participants. Aquesta assegurança no inclou pèrdues o robaments d’objectes.

Entrenaments

  • On es realitzen els entrenaments?
    Els entrenaments seran al pavelló de basquet de la Ciutat Esportiva Joan Gamper. A més, segons disponibilitat del Palau Blaugrana, es realitzarà un entrenament durant la setmana de campus. 
  • Com es realitzen els grups el primer dia?
    Els jugadors/es estaran dividits per edat, però en els primers dos dies pot ser que es facin canvis d'equips en funció del nivell i/o les necessitats dels entrenadors per al bon funcionament del campus.
  • Quina és la ràtio entrenador/jugador?
    La ràtio és 1 entrenador per cada 8-10 nens/es.
  • És necessari tenir un bon nivell per apuntar-me al campus?
    No és necessari tenir un gran nivell per apuntar-te al campus. Aquest campus ofereix viure una experiència Barça i créixer com a jugador/a i persona.
  • Hi haurà entrenaments específics per posició?
    Sí, es realitzaran entrenaments de tecnificació.
  • Si un jugador/a es lesiona, quin tractament se li aplica?
    A la Ciutat Esportiva disposarem d’un fisioterapeuta i també disposarem dels Serveis Mèdics que ens ofereix el FCB. En el cas que un nen requereixi una atenció més específica se'l traslladarà a l'hospital més proper proposat per la nostra assegurança.
  • Quina roba he de portar?
    Els participants hauran de portar roba per realitzar els entrenaments, la roba que es lliuri de la Barça Escola serà utilitzada en determinades activitats que seran indicades pels entrenadors.

Desenvolupament del campus

  • Quina és la llengua oficial del Campus?
    Català, castellà i anglès, si fos necessari.
  • Quines altres activitats es duen a terme al campus?
    Es portaran a terme activitats com anar al Spotify Camp Nou i fer el Inmersive Tour Experience o visitar la Barça Store Camp Nou; també es farà una sortida a la piscina de Sant Feliu. Vegeu el calendari d'activitats.
  • Es permeten els telèfons mòbils al campus?
    Es podran utilitzar en el moment que s'autoritzi, però recomanem que no el portin. El FC Barcelona no es farà càrrec d'objectes perduts o robats. 
  • Com podem contactar amb l’staff?
    Podeu contactar-hi per correu electrònic tot el temps mitjançant l'adreça barcacamps.basket@fcbarcelona.cat 
  • Hi ha algun element que estigui prohibit al campus?
    Alcohol, drogues i tabac estan totalment prohibits al campus.
  • Com actuem davant un comportament inadequat d'un participant?
    Els jugadors han de respectar els companys, l’staffi les normatives diàries del campus. En cas que hi hagi un comportament greu, ens veurem obligats a l'expulsió immediata. Els pares o tutors en seran informats immediatament i hauran de venir a buscar el seu fill/a en el menor temps possible.
  • Legalment, quins controls tenen els entrenadors i l'staff? 
    Tots els entrenadors i l’staff tenen la documentació d'antecedents penals i de delictes sexuals en regla. A més, el FC Barcelona es compromet a garantir la seguretat i el benestar de cadascun dels participants.
  • On puc trucar per telèfon en cas d'emergència?
    En cas d'emergència, podeu contactar directament per telèfon amb els coordinadors o el director del campus en qualsevol moment.

Mètode de pagament i polítiques de cancel·lació

  • Com puc pagar el campus?
    Pagament únic íntegrament.
  • Fins a quina data estan disponibles les inscripcions?
    Fins al 13 de juny o fins que s'acabi el nombre de places. Les places són limitades.
  • Quin és el mètode de pagament?
    El pagament es realitzarà quan es formalitzi la inscripció i es farà mitjançant VISA, VISA ELECTRON o Master Card.
  • Hi ha algun tipus de descompte?
    Hi haurà un descompte de 30 de compra anticipada fins al 31 de març. Si provens d’una Barça Escola de bàsquet, tens un germà/na que participa en algun campus de seccions, ets soci/a* o jugues a l’Escola de Bàsquet del FC Barcelona o al Barça Santfeliuenc s’aplicarà fins al 13 de juny o fins a la finalització d’inscripcions.
    * El jugador/a inscrit al campus haurà de ser soci/a per beneficiar-se del descompte.
    ** Els descomptes no són acumulables entre si.
  • Puc cancel·lar la meva inscripció?
    Només es podrà cancel·lar la inscripció en cas de força major. Caldrà que envieu un correu electrònic explicant el vostre cas a: barcacamps.basket@fcbarcelona.cat  i estudiarem el cas personalment. 
  • Cancel·lació del campus
    El FC Barcelona es reserva el dret de cancel·lació del campus, si no s’arriba al mínim de places requerides per poder organitzar dos grups d’entrenament.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut