Activitats

Els jugadors del Barça Escola Camp Bàsquet podran gaudir de diferents activitats:

Visita el Spotify Camp Nou Tour

Descobreix l'emoció que es viu al Camp Nou durant un tour exclusiu per als participants del II Barça Escola Camp Bàsquet pels racons més emblemàtics de l'Estadi: graderia, terreny de joc, vestidor de l'equip visitant, túnel de vestidors, sala de premsa, zona mixta, banquetes... Com a participant tindràs la possibilitat de veure tots aquests espais. Sent la màgia del Camp Nou des de la gespa de l'Estadi i, ara, podràs asseure't a la banqueta del primer equip!

Visita el Inmersive Tour Experience

Rememora la història del Club al museu del FC Barcelona: jugadors, trobades, trofeus i objectes que han fet vibrar milions d'afeccionats al voltant del món. Zona audiovisual i instal·lacions multimèdia. Espai Messi. Sala de trofeus. Copes d'Europa.

Barça Store Camp Nou

Visita la botiga oficial del FC Barcelona situada al Camp Nou i gaudeix d'uns descomptes exclusius per a tots els participants del Barça Escola Camp Bàsquet.

Partits i visita al Palau Blaugrana

El Palau Blaugrana és la instal·lació esportiva que acull els entrenaments i els partits oficials del primer equip de bàsquet. Ho tindrem reservat per a la nostra Campus Bàsquet Barça Academy i així podrem gaudir d'una jornada de competició en l'emblemàtic espai del Palau Blaugrana, on tants èxits han donat les seccions al FC Barcelona. Aquest pavelló es caracteritza per la gran cúpula, construïda de formigó armat i que, en el seu moment, va convertir el pavelló en un dels més moderns i vistosos de l’estat espanyol. 

Sortida a la piscina de Sant Feliu

Els jugadors es podran refrescar entre els entrenaments a la piscina de Sant Feliu. 

*El FC Barcelona es reserva el dret a suspendre, canviar o anul·lar algunes d'aquestes activitats.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut